Close
Sök
Filters

VÄLKOMMEN TILL COLOURHOUSE!

Vi erbjuder färgsystem, färgprover, trendrapporter, seminarier, designmagasin, grafiska mönsterböcker för att inspirera och säkerställa att rätt färg & designuttryck förverkligas för Era kommande kollektioner inom mode, inredning, produktdesign. Våra partners och kunder är globala företag och varumärken inom konsumentprodukter, vare sig ni erbjuder online, retail eller omni kan vi design. Vill du veta mer? Välkommen till oss!

Aktuella produkter

A+A Home Interior Trends

Höst/vinter 2017-18.
Mycket omfattande interiörtrend med hög trendgrad.
17 760,00 SEK

NEXT Interior Trend

Guiden som ger en tydlig översikt på vilka färger och inredningstrender som är starkast. Ett verktyg som snabbt ger dig som designer, inköpare och tillverkare inom inredning tillgång till de viktigaste nyckeltrenderna och hur du kan applicera dessa på dina egna produkter och sortimentsplanera.
4 450,00 SEK

NiT Swatchpack AW17, 32 clrs

Pantone TCX 4 -klipp.
EXTRA PANTONE FÄRGPROVER BOMULL till Next Interior Trend aw17-18 guiden.
1 650,00 SEK

Pantone View Color Planner

Vår/Sommar 2018 - för att säkra rätt färgtrend!
Detta är ett konkret och bra arbetsredskap för dig som söker tidig färgtrend. Mycket kommersiella och träffsäkra färgtrender för flera branscher. Boken väcker din kreativitet genom sina inspirerande bilder och genom introduktionstexten samt en extra medföljande film får du känslan som du kan bygga vidare på.
7 950,00 SEK

Passport Cotton 2310 TCX

Det var 5 år sedan, sommaren 2011 som vi fick glädjas åt nya nyanser att använda oss av i textila systemet - nu lanserar Pantone 210 nya färger till PANTONE FASHION HOME + INTERIOR systemet! Det är noggrant utvalda färger som efterfrågas från textilindustrin, nya svarta, blå, vita, röda bästsäljarfärger men även vackra mellantoner i naturfärger, jordfärger och förstås fler pasteller!
5 080,00 SEK 4 300,00 SEK

Vi reserverar oss för pris-, text- och bildfel.