Close
Sök
Filters

Lediga tjänster

TACK FÖR ALLA ANSÖKNINGAR, TJÄNSTEN ÄR TILLSATT.

Order, Administration, Leverantör & Kund

Vi söker en ny kollega som skall ersätta vår kära medarbetare Inger som går i pension efter 27 års anställning!

ColourHouse strävar alltid efter förändring och vet att det är vi kollegor som gör arbetsplatsen till vad den är, vi söker därför någon som vill vara med i den fortsatta resan och vill lära sig ColourHouse affärsmodell från grunden och ser långsiktigt på samarbete.

Du kommer att arbeta med order, artiklar, fakturering, lite ekonomi och annan administration, men också med våra leverantörer runt om i världen och våra kunder här i Skandinavien, det är en "bred" tjänst med möjlig personlig utveckling, men med en plattform och trygghet i order och administration.

Du måste ha vana från stora affärssystem, gärna NAV och har enkelt för siffror, samt behärska engelska i tal och skrift.

Du är nyfiken, kanske redan nu är intresserad av design, färg & form (annars lär du bli det :-)), har lätt för att lära och uppskattar det lilla företagets "närhet" och gemenskap.

Ålder & kön har ingen betydelse, men visst vore det kul med en kille till på kontoret, vi är just 5 flickor och en kille, plus ytterligare en tjej som är tjänstledig.

Vi erbjuder en trygg fast heltidsanställning på vårt kontor i vackra Klippan vid Göteborgs hamninlopp.

Om du inte känner till oss, klicka dig igenom vår hemsida, FB, se några av våra filmer på Youtube och googla, resten  tar vi när vi träffas.

Är du intresserad - vänta inte, utan maila ditt CV till joakim@colourhouse.se, så ses vi kanske!

 

Karriärmöjligheter

Vi är och har alltid varit under konstant förändring, slutar aldrig leta utvecklingsmöjligheter och då är nya spännande medarbetar en viktig nyckel för att lyckas. Skicka ett mail till joakim@colourhouse.se med fullt CV och en presentation av dig själv.

Vi reserverar oss för pris-, text- och bildfel.